Képzések

A Hiány-Pótló projekt keretében minden kedves célcsoporti személyünket ez úton értesítünk, hogy az online, e-learning képzések 2021. október hónaptól kezdődnek meg.

A Mezőgazdasági alapismeretek esetében a célcsoporti személyek a Siklósi és Sellyei járásokra legjellemzőbb mezőgazdasági terményekre vonatkozóan szerezhetnek információkat. A résztvevők megismerhetik az elméleti alapismereteket, a mezőgazdasági termelés jelentőségét, főbb ágazatait és az állattartás, kertészeti termesztés alapjait. További cél az informatikai eszközökben rejlő lehetőségek és előnyök felismertetése, ezáltal a digitális kirekesztettség csökkentése.

A Munkáltatók érzékenyítő képzése a munkavállalókhoz való megfelelő hozzáállást segíti és a jogi ismereteket bővíti. A képzés célja, hogy bemutassa a résztvevők számára azokat a hátrányos helyzetű munkavállalókat, akiknek kiemelten támogatásra van szüksége a munkaerő-piacon történő elhelyezkedés során. A képzés megismerteti a résztvevőkkel a hátrányos helyzetű munkavállalók alkalmazásának rugalmas munkaszervezését.

Share on facebook
Share on twitter